Partiossa toimitaan ikäkausiryhmissä

Toimintamme jakautuu partio-ohjelman (ks. www.partio.fi) mukaisesti viiteen ikäkauteen. Säännöllistä toimintaa järjestetään erityisesti 7–17-vuotiaille. Partiotoiminta on nousujohteista, joten uutta opittavaa riittää kaikille vielä aikuisiässäkin.

Lue lisää ikäkausista ja katso ryhmien kokoontumisajankohdat:

SUDENPENNUT (7–9-vuotiaat, koululuokat 1–3)

SEIKKAILIJAT (10–12-vuotiaat, koululuokat 4–6)

TARPOJAT (13–14-vuotiaat, koululuokat 7–8)

SAMOAJAT (15–17-vuotiaat, koululuokka 9 ja kaksi seuraavaa vuotta)

VAELTAJAT (18–22-vuotiaat)

Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa 1,5 tunnin mittaisiin kokouksiin. Tämän lisäksi järjestetään vuositasolla muutamia viikonloppuretkeä ja noin viikon mittainen kesäleiri. Ryhmät osallistuvat johtajiensa johdolla myös alueellisiin (Kaakkois-Helsinki), partiopiirin (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) tai kattojärjestön (Suomen Partiolaiset) järjestämiin tapahtumiin kuten partiotaitokilpailuihin tai erilaisiin teemapäiviin.

Varsinaisten viiden partioikäkauden ja aikuisten (yli 22-vuotiaiden) lisäksi lippukunnassa toimii PERHEPARTIO-ryhmä alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa partiomaisen puuhastelun merkeissä. Osallistuvat perheet suunnittelevat vuorollaan kokoontumiskerran ohjelman.

Kaikkein uusimpana toimintamuotona lippukunnassa on aloittanut yli 22-vuotiaille suunnattu AIKUISPARTIO-ryhmä loppusyksystä 2018. Ryhmän toiminnassa on mukana niin partiossa aikaisemminkin mukana olleita kuin aivan uusiakin tulokkaita.

IKÄKAUDET JA RYHMÄT

Linkeistä löydät lisätietoa ikäkausista ja voit etsiä sinulle sopivaa ryhmää.

Olethan yhteydessä lippukunnan johtoon, johto(a)tame.fi, mikäli et tiedä mihin ryhmään kuuluisit tai jos ryhmän kokoontumisaika ei sovi sinulle. Syksyn ryhmien kokoontumisajankohdat julkaistaan elokuussa.

Sudenpennut
Seikkailijat
Tarpojat
Samoajat
Vaeltajat ja aikuiset
Perhepartio
Aikuispartio