Tammisalon Metsänkävijöiden joulu 2018

 

Joulunalusaika on lippukunnalle kiireistä varainhankinnan aikaa. Kaikki tärkeimmät varainhankintamuotomme ajoittuvat tiiviisti tähän muutaman viikon jaksoon. Useat varainhankintamielessä järjestämämme tapahtumat ja palvelut ovat hyvin tuttuja Tammisalon ja lähialueiden asukkaille. Perinteistä pidetään kiinni myös jouluna 2018.

Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja tukemaan samalla paikallista nuorisotoimintaa!

 

Adventtikalenterimyynti

Lippukuntamme myy partiolaisten adventtikalenteria. Sen myyntihinta on tänä vuonna 7 euroa. Reippaat, nuoret myyjämme kiertelevät soittelemassa ovikelloa, mutta kalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta http://www.adventtikalenteri.fi/ ja valita sieltä lippukunnan, jonka toimintaa haluaa tukea. Kalenterin voi ostaa myös Tammisalon kirkon alakerrasta (käynti takapihalta) ti 13.11. ja ma 19.11. klo 18-20.

 

Joulukuusikaupan avajaiset

Vuoden tärkein varainhankintatapahtumamme alkaa tänä vuonna sunnuntaina 16.12. klo 14-16 avajaistapahtumalla, josta löytyy mm. katukahvila. Kahvilassa myydään esimerkiksi joululeivonnaisia myös kotiin vietäväksi.

 

 

Joulukuusten myynti

Kuten jo vuosikymmenien ajan, myymme jälleen joulukuusia. Puut ovat kotimaisia, viljeltyjä kuusia ja tulevat vakiotoimittajaltamme Lohjalta. Viljelijälle on esitetty toivomus, että valikoimassa olisi myös suuria kuusia. Tänä vuonna maksaminen onnistuu käteisen lisäksi myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Myynti tapahtuu Väylänrinteenpuiston edessä (Tammisalon liikenneympyrän laidalla). Myynti alkaa sunnuntaina 16.12.

Myyntiajat
16.12. klo 14-18
17.-21.12. klo 16-20
22.-23.12. klo 10-18

 

 

 

Joulupukki

Reippaat joulupukkimme autoilevat jouluaattona Tammisalossa ja naapurikaupunginosissa.  Runsaan 10 minuutin käynnistä veloitamme 65 euroa. Kysy pian, sillä aattoillan vuorot täyttyvät usein nopeasti. Olemme tehneet jonkin verran käyntejä myös sesongin ulkopuolella erilaisiin joulujuhliin. Yhteydenotot sähköpostitse joulupukki@tame.fi.

Alkuvaiheessa otamme jouluaatolle vastaan hieman karkeampia aikataulutoiveita, joiden pohjalta suunnittelemme joulupukkiemme reitit. Pyrimme lukitsemaan täsmälliset ajankohdat mahdollisimman varhain joulukuussa.

 

 

 

 

 

 

joulukalenteri-2014a

 

 

myyjäiset1

 

 

kuuset1

 

 

 

 

joulupukki1