Tammisalon Metsänkävijöiden joulu 2023

 

Joulunalusaika on lippukunnalle kiireistä varainhankinnan aikaa. Kaikki tärkeimmät varainhankintamuotomme ajoittuvat tiiviisti tähän muutaman viikon jaksoon. Useat varainhankintamielessä järjestämämme tapahtumat ja palvelut ovat hyvin tuttuja Tammisalon ja lähialueiden asukkaille. Perinteistä pidetään kiinni myös jouluna 2023.

Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja tukemaan samalla paikallista nuorisotoimintaa!

 

Adventtikalenterimyynti

Lippukuntamme myy partiolaisten adventtikalenteria. Sen myyntihinta on tänä vuonna 10 euroa. Reippaat, nuoret myyjämme kiertelevät soittelemassa ovikelloa, mutta kalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta https://www.adventtikalenteri.fi/osta/lippukunta/tammisalon-metsankavijat-ry 

Joulukuusten myynti

Kuten jo vuosikymmenien ajan, myymme jälleen joulukuusia. Puut ovat kotimaisia, viljeltyjä kuusia ja tulevat vakiotoimittajaltamme Lohjalta. Viljelijälle on esitetty toivomus, että valikoimassa olisi myös suuria kuusia. Tänä vuonna maksaminen onnistuu käteisen lisäksi myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä MobilePaylla. Myynti tapahtuu Veijo Meren puiston edessä Tammisalon aukion kupeessa. Myynti alkaa perjantaina 15.12.

Myyntiajat
pe 15.12. klo 16-20
la 16.- su 17.12. klo 10-18
ma 18. – to 21.12. klo 16-20
pe 22.12. klo 14-20
la 23.12. klo 10-18 (jos kuusia riittää)

 

Joulupukki

Reippaat joulupukkimme autoilevat jouluaattona Tammisalossa ja naapurikaupunginosissa. Yhteydenotot sähköpostitse joulupukki@tame.fi  Joulupukkimme vierailevat 10-15 minuutin ajan ja veloittavat käynnistä 75 euroa.

Alkuvaiheessa otamme jouluaatolle vastaan hieman karkeampia aikataulutoiveita, joiden pohjalta suunnittelemme joulupukkiemme reitit. Pyrimme lukitsemaan täsmälliset ajankohdat mahdollisimman varhain joulukuussa.

 

 

 

 

 

 

joulukalenteri-2014a

 

 

 

kuuset1

 

 

 

 

joulupukki1