Tammisalon Metsänkävijöiden joulu 2017

 

Joulunalusaika on lippukunnalle kiireistä varainhankinnan aikaa. Kaikki tärkeimmät varainhankintamuotomme ajoittuvat tiiviisti tähän muutaman viikon jaksoon. Useat varainhankintamielessä järjestämämme tapahtumat ja palvelut ovat hyvin tuttuja Tammisalon ja lähialueiden asukkaille. Perinteistä pidetään kiinni myös jouluna 2017.

Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja tukemaan samalla paikallista nuorisotoimintaa!

 

Joulukalenterimyynti

Lippukuntamme myy partiolaisten joulukalenteria. Sen myyntihinta on tänä vuonna 7 euroa. Reippaat, nuoret myyjämme kiertelevät soittelemassa ovikelloa, mutta kalenterin voi ostaa myös verkkokaupasta http://www.adventtikalenteri.fi/ ja valita sieltä lippukunnan, jonka toimintaa haluaa tukea.

 

 

Partiolaisten joulumarkkinat

Tammisalon kirkolla ja sen edustalla su 17.12. klo 15.00.-17.00.
Myynnissä mm. joululeivonnaisia, joululaatikoita ja piparkakkutaloja. Tapahtumassa lisäksi kahvio, arpajaiset, maineikas kirjatori, ongintaa lapsille sekä urheilutavikekirpputori.

 

 

Joulukuusten myynti

Kuten jo vuosikymmenien ajan, myymme jälleen joulukuusia. Puut ovat kotimaisia, viljeltyjä kuusia ja tulevat vakiotoimittajaltamme Lohjalta. Viljelijälle on esitetty toivomus, että valikoimassa olisi myös suuria kuusia. Tänä vuonna maksaminen onnistuu käteisen lisäksi myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Myynti tapahtuu Väylänrinteenpuiston edessä (Tammisalon liikenneympyrän laidalla). Myynti alkaa joulumyyjäistemme yhteydessä 17.12.

Myyntiajat
17.12. klo 15-18
18.-21.12. klo 16-20
22.-23.12. klo 10-18

 

 

 

 

Joulupukki

Reippaat joulupukkimme autoilevat jouluaattona Tammisalossa ja naapurikaupunginosissa.  Runsaan 10 minuutin käynnistä veloitamme 65 euroa. Kysy pian, sillä aattoillan vuorot täyttyvät usein nopeasti. Olemme tehneet jonkin verran käyntejä myös sesongin ulkopuolella erilaisiin joulujuhliin. Yhteydenotot sähköpostitse joulupukki@tame.fi.

 

 

 

 

 

 

joulukalenteri-2014a

 

 

myyjäiset1

 

 

kuuset1

 

 

 

 

joulupukki1